Beschikbaar voor een

nieuwe samenwerking

Momenteel aan de

slag als consultant

NDJ

Back-end web development, web application development, development van tooling

DOWNLOAD CV

 

NDJ is een jonge dertiger met een zeer uitgesproken aanleg voor software development, een vakdomein waarin hij zijn sterk analytisch denkvermogen ten volle kan aanspreken.  Zijn voorliefde voor IT wordt niet enkel weerspiegeld in zijn professionele parcours en ambities, ook zijn vrije tijdsbesteding wordt erdoor beheerst. Naast de Postgraduaat Applied Artificial Intelligence die NDJ momenteel volgt, vult hij deze academische studies ook aan met zelfstudie trajecten op erg hoog niveau: Machine Learning (Stanford University), Functional Programming Principles in Scala (Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne) en Introduction to Functional Programming (Delft University of Technology). Deze focus op levenslang leren maakt van NDJ een technisch polyvalente developer die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van efficiënte en nauwkeurige software.

MV

.Net, C#

DOWNLOAD CV

 

MV is een zeer intelligente jongeman die beschikt over een Bachelor Toegepaste Informatica. Zijn kritische benadering in combinatie met een grondige dosis creativiteit zorgt ervoor dat hij complexe problemen volledig naar zijn hand zet. Hij haalt z’n voldoening uit het optimaliseren van bestaande materie die hij met veel gevoel voor perfectionisme aanvat.

De voorkeur van MV gaat uit naar .Net/C# development waarin hij reeds een eerste professionele ervaring heeft opgebouwd. Daarnaast beschikt hij over een degelijke kennis van Java, Javascript, HTML en SQL.

ADC

C#, UWP development

DOWNLOAD CV

 

ADC is een analytische, detail gerichte en gedreven software developer die barst van de ambitie om zijn talent aan te spreken in een professionele omgeving. Dit talent heeft ADC de voorbije jaren gekoppeld aan een sterke technische en theoretische bagage doorheen zijn studies Toegepaste Informatica. Dit diploma heeft ADC met onderscheiding afgerond.

Daarnaast is ADC een aangenaam persoon in de omgang die steeds het beste van zichzelf wenst te geven en zich hierbij graag als een teamspeler opstelt.

JM

.Net development

DOWNLOAD CV

 

JM is een analytische, detail gerichte en gedreven software developer die steeds zichzelf opnieuw wenst uit te dagen. In combinatie met een hoge mate van plichtsbewustheid zorgde dit er ook voor dat JM zijn opleiding .Net developer met succes kon afronden. Daarnaast is JM een bescheiden persoon waarbij er geen twijfel bestaat dat hij nieuwe opdrachten op integere wijze en met veel verantwoordelijkheidszin een kwalitatieve invulling zal geven.

TV

C# development

DOWNLOAD CV

 

TV is een plichtbewuste software developer met een erg polyvalent technisch profiel. Doorheen zijn middelbare schooltijd en hogere studies Toegepaste Informatica, hetgeen hij met onderscheiding volbracht, heeft hij een brede technische bagage opgebouwd die hij reeds anderhalf jaar heeft kunnen toepassen in een professionele context. Zijn persoonlijke voorkeur qua programmeertaal, vindt hij bij C#.

EP

PHP, Linux & Python

(met sterke kennis van Laravel) 

DOWNLOAD CV

EP is een jongeman die gezegend is met een sterk wiskundig en analytisch brein. In combinatie met zijn passie voor IT, hetgeen de basis vormde voor zijn studiekeuze binnen de informatica, heeft EP alles in huis om zich op korte termijn verder te ontplooien tot een ijzersterke softwareontwikkelaar. EP’ voorkeur gaat hierbij uit naar PHP development, waarin hij excelleerde tijdens zijn opleidingstraject. Daarnaast beschikt hij ook over een degelijke kennis JavaScript, Python en C#.

WM

Java development 

DOWNLOAD CV

 

WM is een intelligente twintiger met een erg sterk leervermogen die de ambitie koestert een stabiele, professionele carrière uit te bouwen als software developer. Die ambitie heeft zich al van kinds af aan opgebouwd. WM heeft namelijk altijd erg veel interesse en talent getoond voor ICT, hetgeen zich ook heeft vertaald in zijn studies Computerwetenschappen aan de KU Leuven en zijn ICT-gefocuste vrijetijdsbesteding. Doorheen zijn Master studies heeft WM uiteindelijk beslist het studeren achter zich te laten en in te ruilen voor de praktijk als developer bij TRplus. Dit doet WM met een sterke en gevarieerde technische bagage, waarbij zijn hoofdfocus ligt op Java en VB.net.

KV

C, C++ HTML, PHP webdevelopment 

DOWNLOAD CV

 

KV is een resultaatgerichte, efficiënte en plichtbewuste software developer. Gesteund door een sterke affiniteit en veel talent voor diverse ICT-toepassingen, behaalde KV met overtuiging zijn professionele bachelor Elektronica-ICT. Deze academische bagage heeft hij de laatste 3,5 jaar succesvol weten toe te passen in diverse professionele contexten. KV kenmerkt zich ook door een aangename en oprechte sociale omgang.

YS

Java / Android development, PHP / HTML, C++, C#

DOWNLOAD CV

 

YS is een vlotte, intelligente en plichtbewuste dertiger die een sterke ambitie koestert om via TRplus een stabiele carrière uit te bouwen als software developer. Hij heeft doorheen voorgaande professionele ervaringen keer op keer bewezen dat hij over de juiste wapens beschikt: een erg sterke en polyvalente technische bagage, een snel leervermogen en een onvervalste doorzettersmentaliteit. YS voelt zich thuis in zeer diverse technische omgevingen en kan terugvallen op ervaring met heel wat verschillende programmeertalen. Hij stelt zich graag open voor nieuwe uitdagingen en stelt zich hierbij graag op als een echte teamspeler.

ADK

.Net, C# development 

DOWNLOAD CV

 

ADK is een rasecht IT-talent die alles in huis heeft om het tot een absolute topontwikkelaar te schoppen. ADK komt uit een echte IT-familie. Zijn interesse en talent voor programmeren en ontwikkelen kwam al van kinds af sterk naar voren en hij heeft de ambitie om zijn gave voor IT toe te passen in een professionele context. Reeds als jonge tiener experimenteerde ADK graag met verschillende besturingssystemen zoals Linux en verscheidene Windows versies. Dit experimenteren evolueerde echter al snel tot een sterke interesse in programmeren, waarin hij zich verder verdiepte tijdens zijn studies. In de context van zijn opleiding, ontwikkelde ADK o.a. reeds een eigen game met SFML en de front-end van een webshop in .NET & C#. 

WDT

C# & Java development 

DOWNLOAD CV

 

WDT omschrijft zichzelf als een punctueel iemand die zich kan onderscheiden van de rest door een sterk doorzettingsvermogen en een plichtbewuste mentaliteit. Die eigenschappen beschouwt hij als sterke troeven van een succesvolle software developer en geeft hem het nodige vertrouwen om dit talent verder professioneel uit te bouwen. WDT bouwde recent 2,5 jaar effectieve werkervaring als software developer op bij KU Leuven. Binnen zijn functie werd hij betrokken bij diverse projecten, gebruikmakend van verscheidene tools en programmeertalen. Zelf beschouwt hij C# als zijn technische speerpunt, maar ook rond Java heeft WDT de nodige kennis en ervaring opgebouwd.

Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Accent Business Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

© 2020 Passwerk

Partner:

M2Q.png
Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04