2020, het jaar van COVID-19

Dit jaar wordt gedomineerd door COVID-19. Zolang we niet over een werkend vaccin beschikken, zal de angst voor besmetting blijven en moeten maatregelen worden getroffen die heel wat impact hebben op ons dagelijkse functioneren. Na de eerst golf is er de tweede golf, en misschien moeten we nog verder tellen dan twee. Dit is een crisis die we met voortschrijdend inzicht het hoofd moeten bieden.


Het virus creëerde een nieuwe realiteit waarmee we rekening moeten houden. Voor sommige sectoren is dit een regelrechte ramp. Denk maar aan alles wat met de event- en cultuursector te maken heeft, maar ook andere sectoren worden hard getroffen. Als iemand nog twijfelde om verder te informatiseren, dan is hij of zij door de huidige situatie wel overtuigd geraakt. Dit betekent ook dat binnen de sector waarin wij actief zijn nog heel wat te doen staat. Er is nog werk voor jaren. Gelukkig zitten we dus in een sector die ondanks deze crisis volop blijft functioneren.


Passwerk en TRplus zaten, net voor COVID-19 uitbrak, volop in een groeifase. Onze groei wordt nu natuurlijk wat afgeremd en zal vermoedelijk een achterstand van een halfjaar oplopen, maar misschien is dit niet rampzalig. Zolang de achterstand beperkt blijft, slapen we nog goed. De toekomstperspectieven zijn gunstig en daarom hebben we onze kantoorruimte in Berchem uitgebreid. We huurden op de vierde verdieping van hetzelfde gebouw ongeveer eenzelfde oppervlakte als die van ons gelijkvloerse kantoor. We hebben nu dus voldoende ruimte om ons bedrijf verder te kunnen uitbouwen. In deze Passmap leest u hierover meer informatie.


We hebben recent ook kennis gemaakt met een aantal interessante softwareontwikkelaars. Momenteel zijn dus heel wat bijkomende consultants beschikbaar. Die kunnen worden ingezet voor programmeren in .Net, Java, C# enz. In deze Passmap brengen we ook een overzicht van de huidige beschikbare profielen, en op onze website vindt u altijd het meest recente overzicht.

Verder leest u in deze Passmap een getuigenis over onze samenwerking met Televic, informatie over onze bijdrage aan de omschakeling naar Windows 10 door het Psychiatrisch Centrum Ariadne en laten we ‘Destructieve Gunther’ aan het woord. In de rubriek ‘kort nieuws’ leggen we uit hoe u zelf een kandidaat kunt voordragen voor onze Passwerk Lifetime Achievement Award van 2021, ziet u onze nieuwe beursstand, krijgt u drie gouden tips cadeau voor het gebruiken van LinkedIn en kunt u kennismaken met onze twee nieuwe websites. Veel leesgenot!


Nico De Cleen

Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04