Accountmanager Laurijn Van Gorp geeft toelichting bij TRplus

In 2017 werd TRplus opgericht als zusterbedrijf van Passwerk. Een nieuw bedrijf maar met éénzelfde ambitie: blijven verder timmeren aan de weg om zoveel-als-mogelijk- personen met autisme in te schakelen op de arbeidsmarkt en nét daarbij autisme als een troef in te schakelen.

In deze video licht Laurijn Van Gorp, accountmanager voor Passwerk-TRplus, dan ook verder toe: “Waar Passwerk zich specialiseert in het testen van software en de uitvoering van kwaliteitsopdrachten, legt TRplus enerzijds de focus op software development (denk maar aan programmeertalen zoals Java, .Net of C#) en anderzijds biedt TRplus ook Business Intelligence-diensten aan waarbij we partner zijn van SAS én waar we ook beschikken over consultants met een doorgedreven kennis van Power BI.”

TRplus blijft met andere woorden zéér sterke sociale motieven in haar DNA behouden. Dit in combinatie met de sterke prestaties van onze consultants op de werkvloer dag in dag uit, maakt dat TRplus als bedrijf grote stappen blijft zetten. Indien u dan ook met development of BI-noden kampt en u wenst één van onze consultants on site of vanop afstand in te schakelen, neem gerust een kijkje op onze website www.trplus.be voor verdere informatie.Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04