Passwerk geselecteerd als ‘Innovative Practice/Policy of the Zero Project 2021’

Het Zero Project


Het Zero Project, in 2008 geïnitieerd door de Essl Foundation, focust wereldwijd op de rechten van personen met een handicap. Het is een platform waarop de meest innovatieve en efficiënte oplossingen worden gedeeld voor problemen waarmee personen met een handicap worden geconfronteerd. Doel is de uitvoering van het VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap te ondersteunen en mee te werken aan een wereld zonder drempels en barrières.


Innovation practice/policy of the Zero Project 2021


Dit jaar mochten kandidaturen worden ingezonden rond het thema ‘tewerkstelling en ICT’. Wereldwijd werden 475 projecten ingediend. Uit de ingezonden voorstellen werd een shortlist van 178 projecten opgemaakt. Daarbij twee Belgische inzendingen, met name die van DiversiCom en die van Passwerk. Op 3 december, de internationale dag van personen met een handicap, werden de laureaten bekendgemaakt. Bij de winnaars is ook Passwerk.


Eén van de aan deze erkenning verbonden zaken is dat Passwerk wordt uitgenodigd om te spreken op een conferentie die in februari 2021 zou hebben plaatsgevonden in de gebouwen van de Verenigde Naties in Wenen. Door COVID-19 wordt deze conferentie digitaal georganiseerd.


Zoals jullie weten is Passwerk/TRplus vanaf zijn ontstaan internationaal erg actief en betrokken. Diverse opstartende bedrijven kwamen bij ons inspiratie halen en ook nu staan we, zowel via Neurowrx als rechtstreeks, nog regelmatig in contact met internationale collega’s.


Passwerk/TRplus is trots op deze internationale erkenning!Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04