Covid-19

Ook bij Passwerk-TRplus eist Covid-19 momenteel alle aandacht op. Gelukkig kan de grote meerderheid van onze consultants aan de slag blijven via een on-remote oplossing. Het werken vanop afstand en in virtuele teams is in onze business nu eenmaal erg gebruikelijk. Een dergelijke werkwijze is dan ook meestal niet nieuw voor onze medewerkers.

Naast het consolideren van de reeds bestaande samenwerkingen, kunnen ook nieuwe partnerships uiteraard nog steeds worden opgestart. Hierbij wordt er voor de afstemmingen en voorbereidende stappen voorlopig gegrepen naar diverse video conference tools. Dit blijkt in de praktijk alvast prima werkbaar. Ook de opvolging door onze jobcoaches gebeurt de komende periode vanop afstand.

Hebt u interesse om een samenwerking met ons op te starten? Twijfel dan niet ons te contacteren zodat we verder met u kunnen afstemmen!

Kandidaat-medewerkers kunnen zich nog steeds aanmelden via onze website. Momenteel staan de aanwervingen echter on hold en zal in de nabije toekomst geëvalueerd worden hoe we een en ander verder zullen aanpakken.Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04