Dien uw aanvraag voor ondersteuning tijdig in bij het Fonds ‘ICT community for ASD’

Jaarlijks wordt vanuit de Koning Boudewijnstichting een oproep gelanceerd in het kader van het door Passwerk opgerichte fonds ‘ICT community for ASD”. De jury geeft in principe voorrang aan ondersteuning voor vernieuwende initiatieven die kaderen in het jaarthema dat werd bepaald. Interessante projecten met meerwaarde voor personen met autisme die buiten dit jaarthema vallen, kunnen echter eveneens ingediend worden en in aanmerking voor ondersteuning komen.


Het jaarthema voor 2020 is “Ondernemen door en voor personen met autisme”. Ook start ups/scale ups met mensen met autisme die zelf een bedrijf opstarten, komen in aanmerking. Dit geldt ook voor startende ondernemers (vb. BVBA’s) die een focus hebben op personen met autisme. Het betreft dus zowel startende ondernemers met autisme zelf, alsook om bedrijven die ondernemen met of voor personen met autisme. Breder gesteld: “Tewerkstelling van en door mensen met autisme”.


Tot 7 oktober 2020 kan u uw aanvraag indienen bij de Koning Boudewijnstichting. U vindt alle informatie via de website www.kbs-frb.be of via de site van het fonds ‘ICT Community for ASD’ www.ictforasd.be.
Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04