Digitaal adviescomité bij de start van 2021

Passwerk trapt 2021 af met een nieuw adviescomité. In normale omstandigheden is de plaats van afspraak Hotel Le Plaza in hartje Brussel. Dit jaar waren we helaas genoodzaakt de start in een digitaal format te gieten. Ondanks deze alternatieve manier van werken, kon deze editie toch een succes worden. We kregen van onze leden heel wat nuttige adviezen en inzichten.


Enkele topics die aan bod kwamen: de in 2020 geboekte resultaten, een rondvraag naar marktopportuniteiten, de gevolgen van Brexit en in welke mate de strategische trends voor 2021 volgens Gartner voor Passwerk relevant kunnen zijn.


Ons adviescomité is actief sinds 2009. De adviezen maken het Passwerk mogelijk voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste marktevoluties en trends. Elk jaar wordt de samenstelling van het adviescomité herbekeken. Tijdens het werkjaar 2021 hebben negentien C-level actieve personen zich geëngageerd deel uit te maken van dit comité.


Naast de negentien huidige leden telt het comité nu ook 55 ex-leden. We zijn dan ook blij dat deze mensen als ware ambassadeurs van het bedrijf blijven fungeren.11 keer bekeken