top of page

Getuigenis Encima

Dirk Versavel (CEO en oprichter van Encima) en Laurens De Paepe (projectmanager en Single Point Of Contact voor onze consultant) getuigen over onze samenwerking met Encima.


Wat deed onze consultant Bram binnen Encima?


Dirk & Laurens: Bram heeft gewerkt aan het Ekivita-project. Ekivita is een platform met voordelen en exclusieve kortingen voor werknemers. Brams taak bestond erin functionele tests te ontwerpen en in het project te integreren door Selenium-tests uit te werken. Hierdoor kunnen we bij updates deze tests automatisch uitvoeren en nagaan of een bepaalde functie in het project niet langer correct werkt.


Wat betekent MVO voor Encima?


Dirk: Als ondernemer ben ik gevoelig voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en vind ik dat elke onderneming ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Hierbij hoort zeker ook de plicht kansen te bieden aan gemotiveerde medewerkers die misschien niet meteen het ideale CV of achtergrond voor een vacature hebben. Ervaring leert dat de motivatie en de loyaliteit van dergelijke profielen meestal een stuk hoger liggen dan gemiddeld.


Hoe ervoer Encima de samenwerking met Passwerk?


Dirk: Wij houden een goed gevoel over aan onze eerste samenwerking. Het opstarten ervan is vlot en efficiënt verlopen. De communicatie was steeds duidelijk en correct en afspraken werden nageleefd. Daarnaast kon ik ook de flexibiliteit rond de verlenging van de opdracht appreciëren.


Op welke vlakken heeft Bram meerwaarde geleverd?


Laurens: Bram heeft oog voor detail, hij denkt aan alle mogelijke scenario’s om de functionele tests uit te schrijven. Daarna past hij dit ook toe door efficiënt de tests in het Ekivita project te implementeren. Hierdoor heeft Bram ook fouten gevonden in het systeem die wij nog niet hadden opgemerkt.


Hoe kijkt het team naar Bram?


Laurens: Bram is binnen het team goed geïntegreerd, ook met alle andere collega’s van Encima. Hij heeft geen probleem om met iedereen open te communiceren. Ook tijdens interne meetings neemt Bram graag het woord.

Alle collega’s vinden Bram een aangenaam iemand om mee samen te werken én om tijdens een pauze mee te praten. Bram is er bij de after-workdrink altijd graag bij.


Kan je Passwerk aanbevelen bij andere bedrijven?


Dirk: De consultants van Passwerk hebben wel degelijk iets in hun mars. Als tester was Bram veel secuurder dan eender welke andere medewerker van het bedrijf en hij vertoont een volharding die bij weinig collega’s te vinden is. Als tijdelijke hulp heeft Bram ons met Ekivita echt vooruit geholpen. Als ondernemer heeft het me een goed gevoel gegeven iemand als Bram tijdelijk in onze organisatie te hebben geïntegreerd.


Hoe verliep het contact met de jobcoach?


Laurens: Een aantal keer per maand is er een contactmoment tussen Bram, de jobcoach(es) en mezelf. Dit neemt een paar minuten in beslag, maar dat is voldoende en alles wordt besproken. Het contact met de jobcoach verliep vlot, na het contactmoment kregen we altijd een verslag. De jobcoach was altijd bereikbaar.Dirk Versavel (links) en Laurens De Paepe (rechts)

Comments


bottom of page