Groei en bloei

De voorbije periode is het aantal softwareontwikkelaars dat we bij klanten inzetten gegroeid tot 16. Dat is meer dan een verdubbeling op een halfjaar tijd! Dat is te danken aan de inspanningen van vele collega’s, maar het doet ook goed vast te stellen dat steeds meer bedrijven en ondernemingen Passwerk en TRplus hebben ontdekt en een kans geven!


We zijn nu, meer dan een jaar na het begin van COVID-19. Een niet evidente periode tot nu toe, maar dankzij de inzet en veerkracht van alle medewerkers hebben we tijdens deze pandemie succesvol verder kunnen bouwen.


De komende periode zal het aantal consultants nog blijven groeien en gaan we verder op zoek naar verbreding en verdieping van ons dienstverleningsaanbod. Zo worden er onder meer bijkomende opleidingen georganiseerd in SAP, BI en testautomatisering en zullen we opnieuw enkele mogelijke pistes bekijken voor de opstart van nieuwe activiteiten. Intussen werd voor de financiële sector al een aanbod uitgewerkt in het kader van de antiwitwaswetgeving en de ken-je-klantreglementering.


Tijdens de laatste raad van bestuur van 2020 werd de vijfde laureaat van onze Passwerk Lifetime Achievement Award verkozen. Bert Beelen, oprichter van de school De Lift Education in Diest, werd voor 2021 verkozen tot laureaat. Alweer een prachtige winnaar die mee het verschil maakt voor mensen met autisme! Meer nieuws hierover vind je verder in deze Passmap.


Wist je trouwens dat dankzij de Passwerk Lifetime Achievement Award onze vaste biografieschrijver Cas Raaijmakers in contact kwam met Peter Vermeulen en dat ze nu samen een boek hebben geschreven? Onder één noemer is een verhalenbundel over mensen met autisme. Het gaat om pure fictie, maar de karaktertrekken en bijzonderheden van de hoofdpersonen zijn aan de realiteit onttrokken. Wij geven aan onze lezers alvast drie exemplaren weg. Dit is nog maar eens een voorbeeld van de verbindende rol die Passwerk/TRplus vaak speelt.

Verder kun je in deze Passmap kennismaken met verschillende van onze klanten die over onze samenwerking getuigen en wordt toelichting gegeven bij allerlei ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Alvast veel leesgenot!Nico De Cleen

54 keer bekeken