Hoofdzetel Passwerk breidt verder uit

Dat Passwerk de ambitie heeft om zoveel mogelijk mensen met autisme in het professionele arbeidscircuit te activeren, is al lang geen geheim meer. Dag in, dag uit staan onze consultants, ons ondersteunend team en management klaar om het beste van zichzelf te geven. Ons uniek model spreekt aan en dat zien we ook in de voortdurende stijging van het aantal consultants. Omwille van deze sterke groei is Passwerk dan ook op zoek gegaan naar uitbreidingsmogelijkheden voor onze hoofdzetel…en heeft het uiteindelijk ook gevonden!

Waar het verhaal van Passwerk 12 jaar geleden begon in een klein kantoortje in Brasschaat, had het na een stop in de Potvlietlaan (Berchem) uiteindelijk in 2016 de stap durven zetten naar de huidige hoofdzetel in de Posthofbrug 12 te Berchem (nabij het station Antwerpen-Berchem). Nu heel wat jaren en 140 werknemers later is de volgende stap in zicht. Naast de kantoren op het gelijkvloers, heeft Passwerk sinds kort in hetzelfde gebouw ook een deel van de 4e verdieping overgenomen. Deze verdieping zal gebruikt worden als een plaats waar onze consultants in een autisme-vriendelijke omgeving hun on remote-activiteiten een invulling kunnen geven, waar het ondersteunend team zijn dagdagelijkse taken kan uitvoeren en waar er uiteraard ook plaats is voor de gezellige babbel aan het ‘koffiemachien’. Dat we vanuit onze werkplek een quasi 360°-view hebben op onze omgeving, is uiteraard ook altijd mooi meegenomen!

Het spreekt voor zich dat Passwerk met deze uitbreiding weer een nieuwe mijlpaal in haar bestaan aanduidt. Een mijlpaal waarbij we de daad bij het woord willen blijven voegen en we onze economische en sociale groeiambities steeds blijven nastreven. Groeiambities waarbij het nieuwe kantoor centraal staat in onze voorbereiding op de komst van nog heel wat nieuwe, toekomstige collega’s. We kijken er alvast naar uit om ook hier mooie momenten met hen te beleven!


Roeland Briers, Dirk Rombaut, Laurijn Van Gorp, Roxane Résimont, Guillaume Dewyn

Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04