Lancering website fonds ‘ICT community for ASD’

U kan sinds kort onze gloednieuwe website voor het door Passwerk opgerichte fonds ‘ICT community for ASD’ raadplegen via www.ictforasd.be, zowel in het Nederlands als in het Frans. In de eerste plaats heeft deze als doel te informeren over de diverse projecten die het fonds ondersteunt, maar eveneens om organisaties die financiële ondersteuning zoeken te informeren. Verder vindt je er alle informatie over de ondersteunde projecten, de manier waarop je een project kan indienen en vindt je er ook de samenstelling van het bestuurscomité. Tot slot geven we inkijk in de financiering van het fonds en kan u lezen hoe u zelf het fonds financieel kan ondersteunen.


Na COVID-19 hebben we eveneens de bedoeling om jaarlijks enkele ondersteunde projecten in beeld te brengen met een videofragment. Via de rubriek ‘in de kijker’ zal u die binnenkort kunnen bekijken op de website.


Passwerk heeft het fonds ‘ICT community for ASD’ opgericht in 2012 in de schoot van de Koning Boudewijnstichting. Passwerk is tot op heden ook de grootste financierder van het fonds, maar deze bijdrage wordt aangevuld door acties die door verschillende organisaties werden ondernomen ten voordele van het fonds. Vóór de oprichting ervan kende de Algemene Vergadering van Passwerk rechtstreeks financiële ondersteuning aan verschillende ingediende projecten. Ook deze ondersteunde projecten kan u terugvinden bij “Projecten”. Het fonds heeft als ultieme doel de leef-, woon- en werkomstandigheden van mensen met een autismespectrumprofiel te verbeteren en de stigmatisering rond autisme te bevorderen.
Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04