Launch nieuwe website TRplus

We gaan even terug in de tijd, meer bepaald naar het voorjaar van 2017. Op dat moment werd TRplus (“Top Resources” plus) als zusterbedrijf van Passwerk namelijk gelanceerd in de markt. De geboorte van TRplus had alles te maken met onze grote ambitie om het succesmodel van Passwerk ook te gaan toepassen binnen andere sectoren en functies waarbij de typische talenten van personen met autisme eveneens sterk tot hun recht zouden kunnen komen. Als eerste – voorzichtige – stap, werd hierbij de focus verbreed naar software developers.

Inmiddels zijn we meer dan drie jaar later en zijn we erin geslaagd om twee bijkomende expertisedomeinen aan het TRplus-aanbod toe te voegen: X-ray screening en Business Intelligence (BI). Hiervoor werden partnerships uitgebouwd met respectievelijk G4S en SAS. Hoewel het verder onderzoeken van nieuwe expertises niet stilvalt, zal de grote uitdaging er voornamelijk in bestaan om dit huidige dienstenaanbod de komende periode steviger te gaan verankeren in markt. Het lanceren van een professionele website die de bezoeker alle nodige informatie biedt over de diensten, het DNA en de doelstellingen van TRplus, speelt in deze ambitie een niet te onderschatten rol.

Op 3 juni kwam de nieuwe webstek van TRplus uiteindelijk online. Deze werd, net zoals die van Passwerk trouwens, volledig intern bedacht en uitgewerkt. De website biedt u als bezoeker alle relevante informatie over onze huidige expertisedomeinen en neemt u als het ware bij de hand indien u interesse hebt om bepaalde opportuniteiten verder met ons te evalueren. Daarnaast kan u er bijvoorbeeld ook kennismaken met al onze software developers en biedt de website u daarbij ook de gelegenheid om met de consultants in persoonlijk contact te treden.

Ga dus zeker eens een kijkje nemen via www.trplus.be en laat ons gerust iets weten wat u ervan vindt!Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04