top of page

Ministerieel bezoek bij Passwerk en TRplus

Op dinsdag 7 juni hadden wij de eer om bezoek te krijgen van mevrouw Karine Lalieux, minister van Pensioenen en Maatschappelijke Integratie, belast met Personen met een handicap, Armoedebestrijding en Beliris in de Belgische Federale Regering, in ons hoofdkantoor te Berchem (Antwerpen). De minister kwam om 10 uur aan in onze kantoren in Berchem, vergezeld door twee medewerksters. We gaven haar eerst een rondleiding in onze kantoren en namen daarna samen plaats in de vergaderzaal ‘Ilse Noens’ op de vierde verdieping. Dirk Rombaut, commercieel directeur en medeoprichter van Passwerk/TRplus, stelde samen met Roxane Résimont, account manager bij Passwerk/TRplus, het bedrijfsmodel van Passwerk/TRplus voor, waarna Isabelle Van de Wouwer, jobcoach bij Passwerk/TRplus, het proces van aanwerving en coaching volledig uit de doeken deed.

Na een presentatie van meer dan een uur, gevolgd door een intensieve vraag- en antwoordsessie, wisselde mevrouw de minister enkele woorden met Lucie, consultant software tester bij Passwerk. Lucie vertelde over haar achtergrond en haar rol in het bedrijf, als “live” getuigenis voor onze gast. We stonden allen versteld over Lucie haar enthousiasme en openhartigheid.

Daarna was het tijd om afscheid te nemen van mevrouw Lalieux en haar team, zodat zij naar Brussel konden terugkeren om naar het parlement te gaan. We danken mevrouw Lalieux nogmaals om naar ons te luisteren en voor haar belangstelling in onze onderneming. Het was niet de eerste keer dat onze wegen elkaar kruisten. Drie jaar geleden knipte de minister het lint door van ‘Be-Here’, het gebouw waar Passwerk zijn kantoren heeft in Brussel.
Comentarios


bottom of page