top of page

Optreden in het programma Succes Stories op LN24

Op maandag 13 juni mochten wij even te gast zijn in het programma Succes Stories van Pierre Hermant, op LN24 (kort voor "Les News 24"), de enige Franstalige Belgische 24-uursnieuwszender.


Na een korte voorbereiding op zondag 12 juni mocht Roxane Résimont (accountmanager Passwerk) op 13 juni Passwerk en zijn bedrijfsmodel kort voorstellen tijdens de uitzending. Ook twee klanten van ons waren uitgenodigd in het programma: Emmanuel Devos (IT Testing Lead) van het bedrijf UCB en Pierre Géruzet (Head of documentation) van het bedrijf IBA.


Tijdens de eerste minuten werden de activiteiten van UCB en IBA bondig geschetst. Later werden de taken die aan de consultants van Passwerk worden toevertrouwd, nader toegelicht: functionele softwaretest bij UCB en ondersteunende taken in het kader van een migratie bij IBA. Zowel Emmanuel als Pierre waren vol lof over de consultants met wie ze samenwerken. Ze hadden het over stiptheid, nauwgezetheid, concentratie, snelle uitvoering maar ook persoonlijke ontwikkeling / openbloeien in de dagelijkse omgang / sinds hun aankomst.

Ook de voorafgaande opleiding van de consultants en de begeleiding door de jobcoaches werden geprezen. Het programma sloot af met de conclusie dat de samenwerking een echte win-win was, zowel voor IBA als voor UCB.


Wij zijn heel blij dat we nog eens hebben kunnen laten zien dat er echt wel een plaats is op de reguliere arbeidsmarkt voor mensen met een autismespectrumprofiel.


Wij zijn ook onze klanten dankbaar dat ze hun steentje hebben bijgedragen en we willen Pierre Hermant bedanken omdat hij ons deze mooie kans heeft geboden.Comments


bottom of page