top of page

Passwerk Business Partner op #TDV21

Vanuit de talrijke en langdurige partnerschappen met diverse agentschappen en departementen binnen de Vlaamse Overheid, was Passwerk van 24 tot en met 26 november aanwezig op de Trefdag Digitaal Vlaanderen (TDV21) in het ICC in Gent. Deze beurs, die jaarlijks georganiseerd wordt door Digitaal Vlaanderen, brengt de volledige govtech-community samen en biedt daarmee een volledig overzicht van het ambitieuze digitaliseringstraject van de Vlaamse Overheid.


Naast de beursvloer, waar talrijke IT-partners van de Vlaamse overheid zichzelf konden presenteren, was er een zeer breed aanbod aan inspirerende infosessies. Gebundeld rond de vier centrale thema’s #smart, #data, #low touch & #pods kregen tientallen dienstverleners de kans om aan te tonen hoe zij een meerwaarde betekenen in het bouwen van de “overheid van morgen”.


Hoewel de omstandigheden verre van ideaal waren voor het organiseren van een event van dergelijke omvang, blikken we niettemin met een voldaan gevoel terug op onze aanwezigheid. Bovendien was het de eerste gelegenheid voor het tonen van onze gloednieuwe beursstand, waarover we verschillende complimenten hebben mogen ontvangen.


Hopelijk vind ook jij hem geslaagd?Comments


bottom of page