Passwerk en de publieke sector: een stabiele verstandhouding

Als consultancy bedrijf bestaat de grootste uitdaging erin om binnen de markt voldoende partijen ervan te overtuigen om met jouw consultants aan de slag te gaan. Dat vormt uiteindelijk de kern van de zaak. Nu we inmiddels 12 jaar bestaan en terugblikken op het tot nog toe gereden parcours, kunnen we gelukkig stellen dat we die uitdaging succesvol hebben volbracht. Die garantie hadden we in 2008 echter allerminst.


In onderstaande video kan je kennismaken met Roeland Briers, sales manager binnen Passwerk-TRplus, die zich sinds 2019 haast volledig toelegt op de publieke sector in België. Roeland zoomt kort in op de centrale rol die de overheid vanaf het prille begin heeft gespeeld voor Passwerk in de hierboven omschreven uitdaging.


Voor de komende jaren stelt hij zich tot doel om de aanwezigheid van Passwerk er verder uit te breiden en de lopende partnerschappen nog verder te versterken. In combinatie met het almaar groeiende aantal samenwerkingen binnen de private sector, zal onze sterke band met het overheidslandschap de ruggengraat blijven vormen van het stabiele groeitraject van het bedrijf.
Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04