Passwerk en TRplus draait terug op volle toeren!

Bij de eerste golf van het COVID-19 virus werd alles wat met instroom van nieuwe consultants te maken had ‘on hold’ gezet. De opleiding voor de Franstalige consultants die weerhouden werden tijdens het assessment werd uitgesteld alsook het geplande assessment voor de Nederlandstalige consultants.


Gelukkig konden we dankzij de gunstige commerciële vooruitzichten zowel het opleidingstraject voor de Franstaligen als het assessment voor de Nederlandstaligen in oktober terug opstarten. Midden november behaalden de vier bijkomende Franstaligen de opleidingscertificaten. De zes Nederlandstalige consultants hebben in november en december de verschillende technische opleidingen gevolgd en afgerond.


In totaal zijn er nu een 10-tal Franstalige consultants klaar om ingezet te worden bij verschillende klanten. Voor een aantal onder hen werd reeds een concrete opdracht gevonden of samenwerking opgestart. De vooruitzichten voor de zes nieuwe Nederlandstalige consultants zijn eveneens gunstig. In die mate dat er reeds over de organisatie van een nieuwe rekruterings- en selectieronde wordt gedacht.


Intussen hebben we 117 consultants die we als software test engineer inzetten of voor het uitvoeren van andere kwaliteitsopdrachten. Eveneens hebben we meer dan 20 software ontwikkelaars met een autismespectrumprofiel waarvan er momenteel ongeveer de helft aan de slag zijn. Daarnaast hebben we een 10-tal consultants opgeleid in SAS en Power BI. Natuurlijk blijft daarnaast onze samenwerking met G4S doorlopen in het kader van de X-ray screeners met autisme op de luchthaven van Zaventem die wij begeleiden.Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04