Passwerk helpt Psychiatrisch Centrum in de omschakeling naar Windows 10.

Dat Passwerk ook opdrachten in het kader van quality assurance uitvoert is voor de nauwgezette volgers geen nieuwtje. In dit kader werkten we onlangs nog samen met het Psychologisch Centrum Ariadne te Lede in hun omschakeling van Windows 7 naar Windows 10.

Enkele maanden geleden besliste Microsoft de ondersteuning voor Windows 7 stop te zetten. Dit nieuws verplichte heel wat organisaties en bedrijven om op korte termijn de nodige updates uit te voeren zodat hun interne apparatuur operationeel kon blijven. Gezien de security-risico’s die dergelijke beslissing van Microsoft met zich mee bracht, besloot PC Ariadne dan ook onmiddellijk kort op de bal te spelen door volop in te zetten op de omschakeling naar Windows 10.

Johan Boelaert, IT Manager bij PC Ariadne, kwam echter meteen tot de conclusie dat de interne mankracht voor deze opdracht ontoereikend was. Vincent Van der Bist, Facility Manager, besloot vervolgens samen met Johan om op zoek te gaan naar een gepaste oplossing en stuitte hierbij al snel op Passwerk. Contacten werden uitgewisseld en binnen de korte tijdspanne van enkel 2 weken kon de samenwerking al van start gaan. We stuurden consultant Brecht op pad die de opdracht kreeg om alle PC’s en laptops bij de IT-afdeling van PC Ariadne te voorzien van Windows 10.

Na het succesvol uitvoeren van dit project had Johan enkel lovende woorden over de prestaties van Brecht, jobcoach Dieter en onze werking. Hij wist ons het volgende te vertellen:

"We zijn enorm fier op deze succesvolle samenwerking met Passwerk. De professionele aanpak van consultant Brecht bracht een enorm grote meerwaarde met zich mee. Zonder zijn focus, precisie en doorzettingsvermogen was het slagen onmogelijk.”

"Volgens ons is deze samenwerking een absolute aanrader geweest wat betreft fijne samenwerking, deskundige aanpak en flexibiliteit + opvolging van dit alles.”

Deze mooie getuigenis hebben we in de 1e plaats te danken aan consultant Brecht die er erg op gebrand was de scherpe deadline te halen. Daarnaast willen we via deze weg Johan en zijn IT-team bedanken om Brecht vanaf de start als deel van het team op te nemen. Brecht nam met spijt in het hart afscheid maar mag trots terugblikken op zijn periode bij PC Ariadne.


Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04