Passwerk in een nieuw kleedje


Passwerk heeft een nieuwe look! Onze graphic designer heeft zijn creatieve ei gelegd. Hieronder een korte rondleiding van proces tot resultaat.

Als bedrijf is het uiteraard van groot belang dat we zowel op visueel als communicatief vlak volledig mee zijn met de trends van deze tijd. Om onszelf beter van anderen te kunnen onderscheiden en een sterke boodschap over te kunnen brengen, heeft Passwerk gekozen voor een volledige rebranding. Onze huisstijl is volledig nieuw, eenvoudiger, frisser en future-proof. Al zeggen we het zelf, het resultaat mag er wezen.

We zijn dan ook erg trots het nieuwe Passwerk logo op de wereld af te vuren.

Het sterke concept van het vorige logo, namelijk de combinatie van een doolhof met de twee hersenhelften, hebben we zo goed mogelijk behouden. We zijn echter op zoek gegaan naar een meer eenvoudige vorm die ook vanop afstand beter tot zijn recht komt.


Vervolgens is het kleurenpallet beperkt en is gekozen voor twee frisse kleuren. Zowel de lijn als de kleurovergang verwijzen naar het unieke traject dat onze Passwerkers afleggen. Uiteindelijk is ook het lettertype niet aan een schoonmaakbeurt ontsnapt en zijn we voor een speelse afronding gegaan zodat het geheel een meer organische en menselijker look & feel krijgt. We zijn uiteraard zeer benieuwd wat jullie ervan vinden, dus is alle feedback meer dan welkom!

Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04