Passwerk surft mee op de digitale golf met de gloednieuwe Digital Meeting Room (DMR).

We presenteren trots onze nieuwste aanwinst: onze Passwerk Digital Meeting Room (DMR), een ruimte specifiek bedoeld voor onze werknemers om met videoconferencing Passwerk op professionele wijze in de markt te vertegenwoordigen.

Waar voorheen alle commerciële meetings, teamoverleg, jobcoachinggesprekken enz. allemaal face to face gebeurden, werd elke onderneming het afgelopen jaar gedwongen snelle veranderingen door te voeren om niet ‘achterop’ te raken. Ook Passwerk moest snel schakelen en tracht met onder meer deze DMR een antwoord te bieden op de vraag naar meer digitalisering. Vandaag omdat het een must is, morgen wellicht omdat het heel wat praktische voordelen biedt.

In deze DMR vinden we een 40 inch scherm, een Ultra HD Camera en een Soundbar om met optimale video- en audiokwaliteit in contact te staan met onze prospecten, klanten, partners en collega’s. In functie van het aantal aanwezigen zoomt de camera automatisch in en uit om, wanneer de situatie het weer toelaat, ook met meerdere mensen meetings te organiseren. Het logo van Passwerk is vandaag in aanmaak en zal bij aankomst als kers op de taart op de achtergrond verschijnen. We zijn bij Passwerk dan ook volledig klaar om u in de digitale wereld te ontvangen!


Guillaume Dewyn & Laurijn Van Gorp


Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04