Passwerk valt in de prijzen

In december werd bekend gemaakt dat Passwerk genomineerd is voor ‘Trends Gazellen ondernemingen 2021’ in Antwerpen en laureaat is van het internationale Zero Project 2021.


Trends Gazellen ondernemingen 2021


Deze nominatie gebeurde op basis van de toetsing door Trends van onze balansen van de voorbije vijf boekjaren aan drie criteria zijnde groei in toegevoegde waarde, groei in personeelsbestand en groei in cashflow.


Op 17 maart 2021 zullen alle genomineerden van de provincie Antwerpen worden gevierd.


Zero Project 2021


Het Zero Project, in 2008 geïnitieerd door de Essl Foundation, focust wereldwijd op de rechten van personen met een handicap. Het is een platform waarop de meest innovatieve en efficiënte oplossingen worden gedeeld voor problemen waarmee personen met een handicap worden geconfronteerd. Doel is de uitvoering van het VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap te ondersteunen en mee te werken aan een wereld zonder drempels en barrières.


Dit jaar mochten kandidaturen worden ingezonden rond het thema ‘tewerkstelling en ICT’. Wereldwijd werden 475 projecten ingediend. Uit de ingezonden voorstellen werd een shortlist van 178 projecten opgemaakt. Op 3 december, de internationale dag van personen met een handicap, werden de laureaten bekendgemaakt. In de categorie ‘innovative practices in employment for the business sector’ werd Passwerk als één van de winnaars verkozen.


Twee mooie erkenningen voor het werk dat dagelijks wordt geleverd door onze consultants, jobcoaches, commerciëlen en andere stakeholders!








Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04