Roxane, onze nieuwe account manager voor onze Franstalige klanten

Bonjour tout le monde! Ik ben Roxane Résimont, 25 jaar en net afgestudeerd. Ik ben oorspronkelijk afkomstig uit Brussel, waar ik mijn studies in het Nederlands heb gevolgd om vervolgens in het Frans verder te studeren (bachelor marketing en master in communicatie aan de UCL in Louvain-la-Neuve). Midden november werd ik door Passwerk voor de Franstalige klanten aangeworven als nieuwe en vierde accountmanager. Dit was wel een grote en spannende stap in mijn leven, een stap die echt wel de moeite waard was! Als ik vooraf geweten had dat werken voor Passwerk zulk bevredigend gevoel geeft, dan had ik al eerder gesolliciteerd! Ik voelde me wel wat onrustig toen ik op de hoogte werd gebracht van de samenstelling van het salesteam: een team van mannen. Maar mijn onrust viel vlug weg. Iedereen heette me van harte welkom en hielp me meteen! Nu zijn we meer dan twee maanden verder en hoe meer tijd ik bij en met Passwerk doorbreng, hoe meer ik ervan overtuigd ben op de juiste plaats beland te zijn. Wat de toekomst betreft, zal mijn focus voornamelijk liggen op het bekend maken van Passwerk in het Franstalige deel van ons land. Ook het overtuigen van klanten en uitbreiden van Passwerks klantenlijst worden erg belangrijk. Met mijn assertiviteit, motivatie en doorzettingsvermogen (eigenlijk koppigheid), zal ik mijn best doen om er een succes van te maken !  A bientôt !Roxane Résimont

Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04