Test engineer ‘destructieve’ Gunther over zijn decennium ervaring bij Passwerk

Gunther Dillen is ondertussen één van de ‘oude rotten in het vak’. Al meer dan 10 jaar staat hij bij onze klanten in de frontlinie om hun software-kwaliteit op consistente wijze te inspecteren en te optimaliseren. Een rots in de branding voor onze partners en een absolute meerwaarde voor Passwerk. In deze video getuigt Gunther over zijn omvangrijke ervaring bij Passwerk en de uitdagingen in deze bijzondere tijden.

De loopbaan van Gunther startte kort na de oprichting van Passwerk, in de zomer van 2008. Na de formele oprichting startte Passwerk een intensieve zoektocht naar geschikte IT-talenten om haar dienstverlening aan te bieden. Diverse middelbare scholen werden gecontacteerd, waarbij o.a. Gunther snel in beeld kwam. Meer dan een decennium later kunnen we dan ook met overtuiging stellen dat de samenwerking voor zowel Passwerk als Gunther een absoluut succesverhaal bleek te zijn.

Terwijl Gunther vandaag de dag actief is als test engineer bij het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, is zijn lange carrière binnen ons bedrijf gevuld met een handvol toonaangevende bedrijven/organisaties. Naar eigen zeggen mocht hij zijn fijnste ervaringen beleven bij VDAB. Door zijn toenmalige collega’s werd hij er weleens grappend ‘Destructieve Gunther’ genoemd. Dit omdat zijn dagtaak bestond uit het bedenken van scenario’s om bepaalde functionaliteiten van de software te doen crashen. Een opdracht waarbij hij uit het geoptimaliseerde eindresultaat heel wat voldoening kon halen.

Echter, de huidige uitdagingen in het COVID-tijdperk brachten ook voor Gunther heel wat uitdagingen met zich mee. Zo moest hij op korte tijd de volledige ommezwaai maken naar voltijds telewerk, een wijziging waarbij Gunther heel wat zelfdiscipline aan de dag wist te leggen door de reguliere dagstructuur zo goed als mogelijk te behouden zonder efficiëntieverlies. Inspanningen die dan ook door UZA erg geapprecieerd werden.

Van harte bedankt voor deze video-getuigenis, Gunther. Wij kijken alvast graag uit naar je volgende 10 jaar bij Passwerk!Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04