Twee nieuwe websites

Onze graphic designer heeft niet stilgezeten. De voorbije maanden werden, na de lancering van onze vernieuwde website in januari, nog twee nieuwe websites gelanceerd.


TRplus

Op 3 juni kwam de nieuwe webstek van TRplus online. De website biedt u als bezoeker in zowel het Nederlands, het Frans als het Engels alle relevante informatie over onze huidige expertisedomeinen en begeleidt hij u als u bepaalde opportuniteiten verder met ons wil evalueren. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook kennismaken met al onze softwareontwikkelaars en biedt de site u ook de mogelijkheid persoonlijk met de consultants contact op te nemen.ICT Community for ASD (tweetalig)

Sinds mei kunt u onze gloednieuwe website voor het door Passwerk opgerichte fonds ‘ICT community for ASD’ raadplegen. Dat kan zowel in het Nederlands als in het Frans. In de eerste plaats heeft deze site als doel u te informeren over de diverse projecten die het fonds ondersteunt. Organisaties die financiële ondersteuning zoeken krijgen er de nodige informatie aangereikt.


Verder vindt u er alle informatie over de manier waarop u een project kunt indienen en vindt u er ook de samenstelling van het bestuurscomité. Tot slot geven we een inkijk in de financiering van het fonds en kunt u lezen hoe u zelf het fonds financieel kunt ondersteunen.


Bezoek dus zeker even www.trplus.be en www.ictforasd.be en laat ons gerust weten wat u ervan vindt!
Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04