Vierde Passwerk Lifetime Achievement Award wordt toegekend aan Ilse Noens

De Raad van Bestuur van Passwerk heeft inmiddels de vierde Passwerk Lifetime Achievement Award (PLAA) toegekend. Dit jaar is de laureaat Ilse Noens.


Ilse Noens is Hoogleraar aan de faculteit psychologie en pedagogische wetenschappen, maar vervult daarnaast heel wat functies met maatschappelijke meerwaarde. Ze is betrokken in tal van onderzoeken over autisme en heeft ze tal van publicaties over dat onderwerp op haar naam staan. Een taskforce, onder leiding van Ilse, heeft in 2016 het rapport ‘naar een autismevriendelijk Vlaanderen’ geschreven, wat in 2017 heeft geleid tot het Vlaams Actieplan Autisme.


Ilse is sinds de oprichting van het door Passwerk opgerichte fonds ‘ICT Community for ASD’, in de schoot van de Koning Boudewijnstichting, voorzitster. Via dit fonds werden tientallen projecten financieel ondersteund die bijdragen aan het verbeteren van de leef-, woon- en werkomstandigheden van mensen met een autismespectrumprofiel. Ilse heeft dus naast haar wetenschappelijke benadering ook concrete voeling met wat er zich in het werkveld afspeelt. Ook deze combinatie wordt zeer gewaardeerd door onze Raad van Bestuur en maakt van haar een uitgelezen laureaat voor onze PLAA van dit jaar.


De viering zal ergens in het najaar van 2020 plaatsvinden. Tijdens deze viering zal eveneens de oorkonde aan haar worden uitgereikt.


Ilse Noens

Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04