“Wij zijn al jaren overtuigde klant van Passwerk”, getuigt Gert Vanhaecht, CIO van Belfius Insurance

Reeds meer dan 7 jaar doet Belfius - zowel de bank als de verzekeringen -beroep op onze dienstverlening. In de beginfase lag de focus hierbij uitsluitend op software test engineers, maar recentelijk werd eveneens een software ontwikkelaar succesvol ingezet.


Initieel had Gert zijn twijfels bij onze vernieuwde dienstverlening rond software ontwikkeling, maar de praktijkervaringen met onze consultant hebben deze snel weten om te zetten naar een sterke overtuiging, geeft Gert aan in zijn videogetuigenis.


Onze samenwerking met Belfius is een groot succes. Dat heeft in de eerste plaats te maken met de kwaliteiten van onze consultants en de professionele jobcoaching vanuit Passwerk, maar evenzeer met de ondersteuning van onze consultants door enthousiaste medewerkers van Belfius. De combinatie van deze factoren zorgt voor een uitzonderlijke meerwaarde voor alle partijen.


Wij hopen nog lang te kunnen samenwerking met Belfius en deze succesvolle partnerschap nog verder te kunnen uitbouwen in de toekomst. Tevens hopen we nog vele jaren te mogen genieten van de professionele adviezen van Gert Vanhaecht die reeds sinds 2017 lid is van ons Adviescomité.
Berchem (HQ)
Posthofbrug 12 bus 7
2600 Berchem

Brussel
Dieudonné Lefèvrestraat 4
(Be-Here)
1020 Brussel

Hasselt
Kempische Steenweg 311/2.04
(Corda Campus)
3500 Hasselt

Roeselare
Kwadestraat 151a bus 41
(Westwing Park)
8800 Roeselare

Logos-13_edited.png

Partner:

M2Q.png

Partner van:

© 2021 Passwerk

Logo Passwerk-small-12.png
  • social-26
  • social-27
  • twitter-04