top of page

Charity Golf Event 2021

Op donderdag 30 september organiseerde Passwerk de 2e editie van het Charity Golf Event. Met de Royal Antwerp Golfclub in Kapellen opnieuw als fraai decor en met de weergoden die ons goedgezind waren, kijken we met een erg voldaan gevoel terug op deze sportieve dag!


Het Charity Golf Event wordt volledig georganiseerd in ’t teken van het fonds “ICT Community for ASD”. Met dit fonds, dat in 2012 werd opgericht in de schoot van de Koning Boudewijnstichting, biedt Passwerk jaarlijks financiële ondersteuning voor heel wat mooie projecten en initiatieven die bijdragen aan het verbeteren van de leef, -woon -en werkomstandigheden en de destigmatisering van personen met autisme. Via de Koning Boudewijnstichting kunnen organisaties en verenigingen hun projecten ieder jaar voorstellen, waaruit de jury van het fonds een selectie maakt.


De deelnemers van het event – allen uitgenodigde golfers uit het netwerk van Passwerk en vergezeld van een partner naar keuze – doen bij inschrijving een vrije financiële schenking. De totale opbrengst hiervan stroomt volledig door naar het fonds om opnieuw zoveel als mogelijk projecten het nodige duwtje in de rug te kunnen bieden.


Nogmaals dank aan alle deelnemers. We kijken alvast uit naar de volgende editie van deze hartverwarmende dag!コメント


bottom of page