top of page

Compass: een nieuwe richting

Bijgewerkt op: 20 dec. 2023

Onlangs ontving je misschien wel de vijftigste editie van onze Passmap. Dat is onze nieuwsbrief waarmee we onze stakeholders op de hoogte houden rond het reilen en zeilen van Passwerk. In het vijftienjarige bestaan van Passwerk hebben we maar liefst vijftig edities lang artikels over Passwerk, de autismegemeenschap en de IT-wereld gedeeld. Na 15 jaar en 50 edities is het tijd voor een frisse wind voor onze nieuwsbrief.  


Zo stellen we met veel trots Compass voor. 


Met Compass slaan we een nieuwe richting in, maar verliezen we ons ware noorden niet uit het oog. Mensen met ASS blijven nog altijd de kern van ons bedrijf en we blijven deze doelgroep met volle passie en overgave ondersteunen. Daarnaast blijft communiceren nog steeds het voornaamste doel van Compass, waarbij we nieuws blijven delen over Passwerk, de autismegemeenschap en de IT-wereld. En natuurlijk verwijst Compass ook naar de nieuwe richting die we uitgaan en de vernieuwing die we steeds opzoeken.   


Het principe van de nieuwsbrief blijft hetzelfde: via een mailing met enkele artikels over een van bovengenoemde onderwerpen blijven we jou op de hoogte houden. Om onze nieuwsbrief aangenaam leesbaar te houden, zullen we minder artikels delen op een meer regelmatige basis. Zo blijf je makkelijker up-to-date met de ins en outs van Passwerk.  Ben je benieuwd naar waar Compass je nog zal brengen? Schrijf je nu in via:
Comments


bottom of page