top of page

Familiedag in de Efteling

In het kader van het 15-jarige jubileum van Passwerk, organiseerden we op 6 mei een heuse familiedag in de Efteling. Zowel het volledige supportteam als alle consultants werden hierbij uitgenodigd voor een daguitstap naar het bekende pretpark in Kaatsheuvel. En zoals het een echte familiedag betaamt, waren ook alle gezinnen van harte welkom om deel te nemen!


Uiteindelijk heeft dit geleid tot een “Passwerk-delegatie” van ongeveer 200 deelnemers. Voor wat betreft het vervoer heen en terug, werd de gelegenheid voorzien om gebruik te maken van een georganiseerd bustransport. Dit kwam erop neer dat de deelnemers vanuit verschillende plaatsen in Vlaanderen en Brussel opgepikt konden worden om zo in groep naar de Efteling te trekken.


Eens aangekomen, werd iedereen begeleid naar een verzamelplaats waar koffie en gebak op ons wachtte. Ook de lunch werd in deze zaal voorzien, maar was vrijblijvend voor alle deelnemers.


We kijken terug op een geslaagd initiatief: een ontspannen dag in een feestelijke stemming die de ganse Passwerk-familie samenbracht. Een verdiende beloning voor iedereen die op zijn of haar manier bijdraagt aan het succesverhaal dat Passwerk doorheen de voorbije 15 jaar heeft geschreven!Commenti


bottom of page