top of page

Nieuwe bedrijfsvideo

We bestaan dit jaar 15 jaar en dat is een gepast moment om ons te herintroduceren. Want in die vijftien jaar is Passwerk enorm gegroeid en is er al veel veranderd. Met veel trots stellen wij onze nieuwe bedrijfsvideo aan jullie voor! Deze video is een visuele voorstelling van wat Passwerk doet en waar we voor staan.


In de afgelopen 15 jaar is niet alleen het bedrijf gegroeid, maar ook ons aanbod aan diensten. Zo boden we in het begin enkel testing en quality assurance opdrachten (nu support processes) aan en is ons aanbod nu veel uitgebreider. We blijven als bedrijf onze ogen openhouden voor mogelijke nieuwe opportuniteiten qua dienstverlening en nieuwe diensten toevoegen. Zo wordt sinds eind 2022 volop ingezet op cyber security dankzij onze Security Operations Center analisten, de laatste nieuwe dienst in ons aanbod.


Voor deze bedrijfsvideo hebben ook twee van onze klanten een getuigenis afgelegd. Zowel Belfius als IBA hebben het over de vele voordelen van de samenwerking met Passwerk, gaande van de begeleiding van zowel de consultant als de klant, tot de snelheid en nauwkeurigheid waarmee de consultants te werk gaan zonder kwaliteitsverlies.


Veel kijkplezier!
Kommentit


bottom of page