top of page

Nieuwe collega en het smarketingplan

Hallo iedereen. Ik ben Rojda Altindis, 25 jaar en sinds oktober maak ik deel uit van het Passwerk-team als Marketing- en Communicatiespecialist. Bij deze stel ik mezelf graag even aan jullie voor.


Ik ben oorspronkelijk van Leuven, maar ben 6 jaar geleden naar Antwerpen getrokken om te gaan studeren. Ik werd zo verliefd op de stad dat ik heb besloten om na mijn studies gewoon hier te blijven wonen (Hemiksem). Communicatie is altijd mijn passie geweest en mijn liefde voor marketing ontstond toen ik hier kwam studeren (bachelor Commerciële Communicatie aan de AP Hogeschool en master Meertalige Communicatie aan de KU Leuven). Verder ben ik fan van lezen, series kijken, tijd doorbrengen met mijn familie en ik hou ook enorm veel van dansen!


In nauwe samenwerking met het salesteam en de graphic designer zal ik mij de komende periode bezighouden met het opstellen, opvolgen en implementeeren van een marketingplan voor Passwerk. Dit zal de rode draad vormen voor alle marketingacties en -campagnes die we de komende jaren zullen lanceren met als doel om business te genereren en de algemene communicatie en awareness rond Passwerk te optimaliseren.


Een van de redenen dat ik voor deze functie en dit bedrijf ben gegaan is de open-minded bedrijfscultuur, waardoor ik stond te popelen om het team te versterken. Mijn gevoel klopte ook volledig toen ik hier startte! Ik werd door alle collega’s meteen heel warm ontvangen en ik voelde al meteen die sterke openheid en vertrouwen in mijn team.


Ik kan niet wachten om te zien waar dit nieuwe hoofdstuk van mijn carrière mij zal brengen.


Tot ziens!
Comments


bottom of page