top of page

Onze consultants

Vijftien jaar geleden startten 4 consultants op als functionele software testers. Datzelfde jaar werd afgesloten met 16 consultants, waarvan 3 vrouwen. Eén van deze vrouwelijke consultants is intussen vijftien jaar in dienst. Zij is bovendien de consultant met de hoogste anciënniteit.


In de beginfase was de moedertaal van onze consultants voornamelijk Nederlandstalig. Vanaf 2019, na de opening van ons kantoor in Brussel, kwamen daar ook Franstalige consultants bij. De kennis van het Engels is natuurlijk noodzakelijk voor beide taalgroepen in de diensten die wij aanbieden.


Momenteel zijn 129 van onze consultants woonachtig in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant. De provincies West-Vlaanderen en Limburg volgen respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. Iedere Waalse provincie, behalve Luxemburg, is ook vertegenwoordigd bij onze consultants.


De feedback die wij ontvangen van onze klanten over de prestaties van onze consultants is erg lovend. Ze werken gemiddeld sneller, zonder kwaliteitsverlies, ze werken nauwgezet, ze kunnen zich langer dan gemiddeld focussen en worden na verloop van tijd echte specialisten in hun vakdomein. Uit het tevredenheidsonderzoek onder onze consultants, dat we tweejaarlijks uitvoeren, blijkt dat de tevredenheid erg hoog is.


In 2022 werd onze interne academy opgericht. De bedoeling ervan is om de kennis van onze consultants op peil te houden en om hen eventueel ook vertrouwd te maken met de nieuwe dienstverlening die wij aanbieden.


Er worden regelmatig ook activiteiten georganiseerd waar consultants elkaar kunnen ontmoeten. Zo maakten we reeds een stadswandeling, gingen we bowlen of naar de film, bezochten we Cirque du Soleil en recent ook de Efteling. Daarnaast worden er regelmatig afterworks georganiseerd waar gezelschapsspelen worden gespeeld. Aangezien onze consultants vaak op verplaatsing werken bij klanten is dit de gelegenheid om met elkaar bij te praten over hun wederzijdse interesse of passies.


Evolutie van het aantal consultants met autisme (excl. x-ray screeners die bij G4S aan de slag zijn)


Comments


bottom of page