top of page

PLAA 2023

Bijgewerkt op: 19 dec. 2023

Donderdag 23 november 2023 was het dubbel feest voor Passwerk: we reikten de zevende Passwerk Lifetime Achievement Award uit aan Dominique Dumortier en vierden ook de vijftiende verjaardag van Passwerk. Voor deze geweldige feestavond mochten we een 200-tal gasten ontvangen. Het feest werd gevierd in de thuisbasis van J&M Catering, de Napoleon-site. Deze locatie was tot vijf jaar geleden bekend als de fabriek waar de bekende Napoleon bonbons werden gemaakt. J&M renoveerde het gebouw tot drie prachtige eventzalen die een open zicht hebben op de keuken, wat zorgt voor een culinaire beleving.


De avond werd geopend met een glaasje bubbels, unieke hapjes en een moment waarop de gasten konden netwerken. Daarna begon de officiële uitreiking van de Passwerk Lifetime Achievement Award aan Dominique. Kristiene Reyniers, voorzitster van de raad van bestuur van Passwerk, lichtte in een speech toe waarom Dominique als laureaat werd gekozen en wat ze betekent voor de autismegemeenschap. Vervolgens reikte ze ook de oorkonde uit die is gekoppeld aan de Passwerk Lifetime Achievement Award.


Een andere manier waarop we de laureaat bedanken, is door het schrijven van een biografie. Zo kunnen we de inzet van de laureaat voor de autismegemeenschap vereeuwigen. Cas Raaijmakers, de schrijver die jaarlijks een biografie over de laureaat voorziet, heeft dat ook dit jaar gedaan voor Dominique. Tot slot sprak ook Dominique het publiek toe om haar reactie te geven op de uitreiking van de award.


Het officiële gedeelte werd gevolgd door een walking dinner met keuze uit verschillende culinaire gerechten. Daarna werd de feestavond geopend door een dansact van twee professionele dansers. De rest van de avond kon gedanst worden, eerst op de muziek van coverband Lunasix, en daarna op de beats van dj Maaike De Waele.


Wil je kans maken op een boek over Dominique? De eerste vijf mensen die een mail sturen naar manon.provost@passwerk.be krijgen een exemplaar van het boek over Dominique opgestuurd.


Hieronder vind je de foto's en de aftermovie van deze geweldige avond terug.