top of page

Tien ondersteunde projecten door het fonds ICT Community for ASD

Jaarlijks geeft het door ons opgericht Fonds ICT Community for ASD in de schoot van de Koning Boudewijnstichting financiële ondersteuning aan organisaties, projecten die bijdragen aan het verbeteren van het welzijn van mensen met autisme of die bijdragen aan de destigmatisering van mensen met autisme.


De uiteindelijke keuze van de projecten die worden ondersteund gebeurt door een jury die is samengesteld uit Franstalige en Nederlandstalige juryleden. De samenstelling van deze jury kan je terugvinden op de website van het Fonds ICT Community for ASD (https://www.ictforasd.be).


Ieder jaar wordt een thema bepaald. In 2022 was dat ‘beweging’. Voor 2023 werd inmiddels een nieuw thema bepaald, met name “empowerment”. Meer informatie daarover kan u binnenkort op de website van het Fonds kunnen terugvinden, alsook de periode waarin een aanvraag kan worden ingediend.


In 2022 werden er een recordaantal 77 aanvragen ingediend en daaruit werden er 10 projecten gekozen om ondersteund te worden.Commentaires


bottom of page