top of page

Vierde charity golf event

Op vrijdag 5 mei ging de vierde editie van het Charity Golf event door. Net zoals de voorbije jaren, was ons golfende netwerk welkom op de Royal Antwerp Golf Club te Kapellen. Deze golfclub is de oudste club in België en is prachtig gelegen in het groen.


Ongeveer 50 golfers namen dit jaar deel aan ons event. Zij kunnen gratis deelnemen, maar kunnen ook een storting doen ten voordele van het door ons opgerichte fonds ‘ICT Community for ASD”, in de schoot van de Koning Boudewijnstichting.


In tegenstelling tot de voorgaande edities, waarbij een regenjas nog nooit van meerwaarde was, kregen we dit jaar 3 hevige regenbuien te verwerken. Die natte omstandigheden stelden de golfers voor een extra sportieve uitdaging en kon het spelplezier niet bederven. De temperaturen zaten goed en zelfs de zon sloeg er uiteindelijk nog even in om door het wolkenpak te prikken. Daardoor kon iedereen de dag met een droge uitrusting afsluiten.


Ondanks dit wisselende weer werd er uitstekend gescoord. In de wedstrijdformule ‘scamble’, in ploegen van twee, werd door de dagwinnaars een score van 46 neergezet. De ploeg op de tweede positie had 40 punten en werd gevolgd door verschillende teams met dezelfde scores. Een meer dan degelijke prestatie!


Na het sportieve gedeelte genoten de deelnemers van een welverdiende aperitief op het fraaie terras van de golfclub, gevolgd door een diner in buffetvorm. Tijdens dit diner werden de winnaars van de dag in de prijzen gezet, zijnde Kris Bogaerts en Stephan Ophoff, en gaf Gerdy De Clercq als voorzitter van het Fonds ‘ICT Community for ASD’ een toelichting bij dit initiatief en haar realisaties.


Jaar na jaar is dit een fijn weerzien voor velen!
Comments


bottom of page