top of page

Charity Golf Event

Het idee om een Charity Golf Event in te richten, kwam tot stand in Wallonië tijdens een cafébezoek van Nico De Cleen, Dirk Rombaut, Frank De Saer en Luc Verbist. Het café, dat blijkbaar de tand des tijds overleefd had, was het enige alternatief in de verre omgeving op het clubhuis na, dat die dag gesloten bleek te zijn op het uur van onze aankomst na het uitholen van hole 18.


Zo gezegd, zo gedaan. Nico De Cleen ging met vol enthousiasme aan de slag met de organisatie van het eerste Charity Golf Event. In overleg met de Koning Boudewijnstichting werd het opzet besproken en afgestemd. In mei 2019 was het zover: het eerst Charity Golf Event vond plaats ten voordele van het door ons opgerichte Fonds ‘ICT Community for ASD’. Met de zon present, namen 40 deelnemers deel aan het event in de prachtige omgeving van de Antwerp Royal Golf Club in Kapellen. Deze golfclub is de oudste in België en wordt als beste golfclub in België gerangschikt.


Jammer genoeg kon één versie van dit event niet doorgaan wegens Covid, maar er vonden inmiddels vier geslaagde edities plaats.


Ieder jaar is de formule gelijkaardig:

  • Ontvangst rond 12 uur

  • Start met shotgun om 13 uur

  • Na aankomst volgt een verfrissing naar keuze

  • Na een welgekomen douche volgt het diner

  • Tijdens het diner een toelichting over het Fonds ‘ICT Community for ASD’

  • Prijsuitreiking

Het is een gezellig event waarvan de deelnemers genieten. Als dit genieten kan gecombineerd worden met een meerwaarde voor het goede doel, dan mogen we niet twijfelen om dat te organiseren.


Comments


bottom of page