top of page

Getuigenis Van Marcke

Na een geslaagde samenwerking van tweeënhalf jaar blikt Van Marcke terug op hun partnership met Passwerk. Wat leerden ze uit de samenwerking, hoe verliep deze en wat deden de consultants exact? Dat lees en zie je hieronder.


Voor de implementatie van SAP S/4Hana zocht Van Marcke, een toonaangevende speler in de distributie van sanitair- en verwarmingsapparatuur, ondersteuning om hun IT-team bij te staan. Ze deden beroep op consultants van Passwerk voor een Support Processes opdracht. Zo werden de consultants vooral ingezet om datamigratie en data cleansing van de Master Data op zich te nemen, waarbij oog voor detail en nauwkeurigheid van groot belang zijn.


“Het grote voordeel om samen te werken met mensen van Passwerk is dat ze goed opgeleid zijn vooraf, waardoor ze weinig extra uitleg nodig hebben om hun taken uit te voeren. Daarnaast zijn ze ook heel precies, wat nodig is om het goed te doen werken en daarom kunnen we goed op hen vertrouwen.” - Stijn Hoegaerts, IT Director

Ook de ondersteuning van de jobcoaches is een pluspunt waaruit de collega’s van Van Marcke verschillende lessen meenemen. Duidelijke en geschreven communicatie zorgde ervoor dat de taken steeds duidelijk waren voor de consultants. Deze taken konden zij dan op een zelfstandige manier afwerken op een snel tempo zonder gestoord te worden.


Van Marcke is een warm en inclusief bedrijf dat het welzijn van de mensen belangrijk vindt. Zo vinden ze een team met diverse types medewerkers niet alleen verrijkend, maar leidt het ook tot betere resultaten. Dit hebben ze in de samenwerking met Passwerk ook in de praktijk ervaren en daarom kijken zij met een zeer tevreden blik hierop terug.
Comments


bottom of page