top of page

In Memoriam: Pierre (Piet) Coppenrath

Bijgewerkt op: 8 dec. 2023

Op 27 oktober namen we samen met familie, vrienden en kennissen afscheid van Piet Coppenrath, medebezieler van Passwerk.


In 2007 vormden Willy Piedfort en Kristiene Reyniers een stuurgroep in de aanloop van de oprichting van Passwerk. Op het moment dat de initiële idee verder werd uitgewerkt en geconcretiseerd, aanvaardde Piet de rol als voorzitter van de stuurgroep. Hij nam deze rol ter harte en zorgde ervoor dat de verschillende leden van de stuurgroep de nodige initiatieven namen en de afspraken nakwamen.


Toen de oorspronkelijke statuten van Passwerk moesten worden geschreven, kroop Piet in zijn pen en maakte er een erezaak van om deze vorm te geven.


Na de oprichting van Passwerk werd de stuurgroep omgevormd tot “de vrienden van Passwerk”. Tweemaal per jaar kwam deze groep onder leiding van de oud-voorzitter Piet samen om bij te praten over de evoluties binnen Passwerk en om elkaar nog eens te ontmoeten. Piet had zeer vaak een lach op zijn gezicht en was steeds geïnteresseerd in het nieuws vanuit Passwerk en onze toekomstvisie. Hij genoot er telkens van om samen met de anderen bij te praten bij een lekker glaasje wijn.


We zullen Piet blijven herinneren als een gedreven, volhardend en breed geïnteresseerde vriend die zowel voor de oprichting van Passwerk, maar eveneens voor vele andere initiatieven het verschil heeft gemaakt.


Kommentare


bottom of page