top of page

Nieuwe leden adviescomité 2024

Bijgewerkt op: 23 apr.

Om Passwerk continu te voorzien van nieuwe ideeën, brengen we ieder jaar wat nieuwe gezichten naar ons adviescomité. Daarom is het de jaarlijkse gewoonte om van enkele leden afscheid te nemen en nieuwe leden te verwelkomen. Elk lid engageert zich voor één werkjaar, met drie bijeenkomsten van het adviescomité. De eerste vergadering van elk werkjaar vindt traditioneel plaats in mei.


Benieuwd naar leden van ons adviescomité? Op onze website kun je de nieuwe samenstelling bekijken. Hieronder stellen we alvast graag de nieuwe leden aan je voor:Tomas Meganck is eindverantwoordelijk voor de IT van een aantal vestigingen van de Duitse Martin Braun Gruppe, een familiebedrijf gespecialiseerd in bakkerij-ingrediënten en diepvries bakkerijproducten. Hij is sterk betrokken bij de strategische digitaliseringsprojecten binnen de groep en heeft een operationele IT-eindverantwoordelijkheid voor de divisie Diversi Foods in België en Nederland. Naast het verzekeren van een kwalitatieve ondersteuning hecht Tomas veel belang aan het creëren van een veilige werkomgeving, waar respect en menselijkheid centraal staan, zelfs in uitdagende omstandigheden.


Peter Franken is spoorwegman sinds 1995. Hij heeft eerst gewerkt bij NMBS en werkt momenteel bij infrastructuurbeheerder Infrabel en bij beiden heeft hij alle vakgebieden van de wondere wereld van IT aangeraakt. Als Deputy CIO bouwt en beheert hij vandaag samen met zijn team IT-tools voor de planning en aansturing van het treinverkeer. Hij kreeg ook recent de opdracht om de bedrijfsprocessen van de ICT-directie te optimaliseren. In zijn domein woedt de War for Talent hevig en Peter gelooft sterk in diversiteit en inclusie als wapens om die oorlog te winnen.
Als huidige CIO van de Aertssen Group en met eerdere ervaring als Executive Interim Manager (25+ jaar), CIO, CTO, Vice President en Corporate Program Manager, heeft Pascal Kieboom zich gespecialiseerd in digitale transformatie van bedrijven en het creëren van innovatieve diensten en producten. Zijn focus ligt op het bijdragen aan strategische visies, het beheren en herstructureren van systemen, afdelingen en organisaties om te voldoen aan zakelijke behoeften en tegelijkertijd een solide en veilige ICT-structuur te waarborgen. Hij gelooft dat ICT moet evolueren van een ondersteunende rol naar een rol met toegevoegde waarde om de strategische doelen van een bedrijf te bereiken, zonder daarbij de eindgebruiker uit het oog te verliezen.

Comments


bottom of page