top of page

Passwerk/TRplus en Hexaware werken samen voor resultaatgerichte Managed Business Process Services

Hexaware en Passwerk/TRplus werken samen om resultaatgerichte Managed Business Process Services (MBPS) aan te bieden in België. Hexaware heeft tientallen jaren ervaring met managed business process services en zal nu via Passwerk/TRplus zoveel mogelijk mensen met een autismespectrumprofiel inzetten voor haar Belgische MBPS diensten.


Managed Business Process Services houdt in dat specifieke processen van de klantenorganisatie beheerd worden door op te treden als haar verlengstuk, om resultaatgerichte diensten te leveren. De diensten zijn een combinatie van RPA- AI/ML, ondersteund door manuele diensten. Klanten kunnen een hogere efficiëntie verwachten door hoogwaardige lokale diensten en een lagere TCO, verzekerd door Hexaware’s decennialange wereldwijde ervaring in Managed Business Process Services. De diensten ondersteunen bedrijfsprocessen in sectoren als het bank- en verzekeringswezen, de gezondheidszorg, telecom, retail, industrie, professionele diensten als boekhouding, personeelsbeheer, sales en marketing.


Vijay Lohitsa, Country Head en Senior Director bij Hexaware Technologies Belgium, kijkt uit naar dit partnership en zegt: “Zo kunnen we lange termijn carrièremogelijkheden bieden aan consultants met autisme, voor processen en activiteiten waarin wij een grote ervaring en expertise opgebouwd hebben over alle sectoren heen. De uitstekende reputatie van Passwerk/TRplus sluit naadloos aan bij onze doelstelling om diensten van topkwaliteit te leveren aan onze klanten. We zijn blij dat we de gemeenschap van dienst kunnen zijn met dit unieke model, en we zijn ervan overtuigd dat het met open armen ontvangen zal worden.”


Passwerk/TRplus is erg blij met de samenwerking! Ze maakt het voor hen mogelijk extra mensen met autisme aan te werven en werk aan te bieden in deze nieuwe dienstverlening. Nico De Cleen, CEO van Passwerk/TRplus: “Dankzij dit partnership komen we nog dichter bij ons doel, namelijk zoveel mogelijk mensen met autisme aan het werk zetten in een reguliere economische werkomgeving. Dit nieuwe, innovatieve dienstenmodel is uniek in binnen- en buitenland. Dankzij dit partnership maakt Hexaware een verschil voor mensen met autisme.”


Over Passwerk/TRplus


Passwerk/TRplus zet consultants met een autismespectrumprofiel in voor het testen en ontwikkelen van software, diverse kwaliteitscontroletaken, business intelligence en Managed Business Process Services. Momenteel zijn er zo’n 140 consultants met autisme tewerkgesteld. Ze zijn werkzaam over heel België en maken deel uit van internationale netwerken die mensen met autisme in dienst nemen. Het hoofdkantoor van Passwerk/TRplus is gevestigd in Berchem, bij Antwerpen, met kantoren in Brussel, Hasselt en Roeselare.


Meer informatie over Passwerk/TRplus vindt u op www.passwerk.be en www.trplus.be
Over Hexaware


Hexaware is een wereldwijd IT-servicebedrijf dat bedrijven over de hele wereld in staat stelt om digitale transformatie op schaal en snelheid te realiseren. Onze drieledige strategie, bestaande uit Automate Everything, Cloudify Everything en Transform Customer Experiences, streeft naar samenwerking tussen mens en machine voor het oplossen van complexe zakelijke problemen. We stellen toekomstbestendige organisaties en marktleiders in staat om duurzame bedrijfswaarde te creëren door hen te ondersteunen bij het aanbieden van contactloze, meeslepende klantervaringen door middel van full-cloud enablement, digitale productengineering en doorgedreven automatisering.


We bedienen klanten in het bankwezen, financiële diensten, de kapitaalmarkt, gezondheidszorg, verzekeringen, industrie, retail, onderwijs, telecom, hi-tech en professionele diensten (fiscaliteit, audit, boekhouding en juridische diensten), toerisme, transport en logistiek. We leveren sterk ontwikkelde diensten op het gebied van Rapid Application prototyping, ontwikkeling en implementatie; cloudoplossingen bouwen, migreren en uitvoeren; applicatieondersteuning op basis van automatisering; bedrijfsoplossingen voor het digitaliseren van de backoffice; transformatie van de klantenervaring; bedrijfsintelligentie en -analyse; digitale verzekering (testen); infrastructuurbeheerdiensten; en Business Process Services.


Wij geloven dat technologie iets magisch is en het is onze doelstelling om een glimlach te toveren met behulp van geweldige mensen en technologie. Het hoofdkantoor is gevestigd in New Jersey voor Noord-Amerika, Londen voor Europa en Singapore voor de Azië-Pacific. Hexaware bedient klanten in meer dan twee dozijn talen en dit vanuit elke belangrijke tijd- en regelgevende zone.Maak een meeslepende 360° rondleiding door onze campussen wereldwijd op https://www.hexawareimmersive.com.Paswerk/TRplus: Nico De Cleen, nico@passwerk.be, +32 474 087 200

Hexaware: Vijay Lohitsa, vijayl2@hexaware.com, +32 478 605 858

Vijay Lohitsa en Nico De Cleen


Comentários


bottom of page