top of page

Academy draait op volle toeren

Intussen is het eerste opleidingstraject voor SOC-analisten afgerond. Vier cursisten namen aan het opleidingstraject deel en hebben dit met succes afgerond. De eerste reacties vanuit de markt zijn veelbelovend, net als de gesprekken die met mogelijke klanten werden gevoerd. We gaan ervan uit dat deze SOC-analisten snel allemaal aan de slag zullen zijn, zeker omdat er een enorm tekort is aan dit soort van profielen.


Momenteel worden ook tal van consultants opgeleid in ‘OutSystems’. Nu staat de teller al op meer dan 28 consultants die kunnen worden ingezet voor opdrachten in Low Code. Tegen begin november van dit jaar zal een zestigtal consultants in ‘OutSystems’ opgeleid zijn.

Onze zoektocht naar een ‘Software development trainer – Technical IT lead’ voor onze academy is nog volop aan de gang. Indien je iemand kent uit jouw netwerk die interesse zou hebben, dan mag die via onze website contact met ons opnemen.

Naast de SOC-opleidingen en de opleiding in Low Code heeft nog een tiental nieuwe consultants (test engineers) een opleiding gevolgd in testing (zowel manueel als test automatisatie).


Comments


bottom of page