top of page

Afterworks Berchem (23/09) en Brussel (18/10)

Bij Passwerk organiseren we regelmatig afterworks waar collega’s elkaar in een spontane sfeer kunnen ontmoeten om van een babbeltje, een spelletje en nadien van een hapje en drankje te genieten.


Dit is dan ook een ideale opportuniteit voor onze consultants om elkaar beter te leren kennen, want vaak is er die mogelijkheid niet omdat elke consultant bij een andere klant op een project werkt. Zo hebben we in september in het kantoor van Berchem een spelletjesavond georganiseerd waar iedereen naar hartenlust kon schaken, kaarten of zelfs Mario Kart spelen.


In onze vestiging in Brussel hebben we in oktober dan weer een heuse quiz georganiseerd waarbij vier teams hebben gestreden voor de overwinning. Het thema van de quiz was “België”, waardoor onder meer Couque de Dinant, Stromae en de Maas als antwoorden moesten worden gegeven. Verder maakte een bier- en chocoladeproeverij deel uit van de vragen. Gelukkig zorgden de broodjes, de soep en het dessert voor de nodige quizenergie bij de collega’s.
Comments


bottom of page