top of page

Al bijna dertig consultants Low Code beschikbaar

Onze interne academy draait op volle toeren. Zowel SOC-analisten, Low Code ontwikkelaars, als softwaretesters werden de voorbije periode opgeleid. Intussen is nu al een dertigtal consultants klaargestoomd om in Low Code te programmeren, maar rond november van dit jaar zullen er dat meer dan zestig zijn. Verder in deze Passmap lees je hier meer over.

Onlangs werd de inmiddels negende Passwerkprijs uitgereikt aan Hadewych Weyns en Robbe Decloedt van de KULeuven. De titel van hun masterproef is 'Perception of a Diagnosis of Autism Spectrum Disorder in Adolescents with Below Average Intellectual Abilities: a Qualitative Interview Study'. Naast de eer is hier ook een geldprijs aan verbonden.

In juni bracht minister Karine Lalieux, minister van Pensioenen en Maatschappelijke Integratie, belast met Personen met een handicap, Armoedebestrijding en Beliris, een bezoek aan ons kantoor in Berchem. Zij maakte kennis met ons bedrijfsmodel, en met een van onze consultants.


Zoals jullie weten zijn wij sinds het begin van ons bestaan ook internationaal erg actief. Wij waren de voortrekkers om met anderen kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Zo waren wij de drijvende kracht bij de oprichting van Neurowrx, waar wij ook een mandaat hebben in de raad van bestuur. Neurowrx tracht de tewerkstelling van mensen met autisme in het reguliere arbeidscircuit te promoten. In september kwam een aantal van de leden van Neurowrx samen in ons kantoor in Berchem.

In deze Passmap vind je ook een getuigenis over onze samenwerking vanuit TvH.

In de rubriek ‘kort nieuws’ lees je meer over ons optreden in het programma Succes Stories op LN24 en over een video die we hebben opgemaakt om het opstartproces bij een klant te verduidelijken.


Veel leesplezier!

Nico De Cleen
Comments


bottom of page